Çfarë është IPTV?

IPTV (Internet Protocol Television) e që në shqip lirisht mund ta përkethjmë si Kanale Televizive përmes Internetit. Ky sistem eshte sistemi më i ri për të shikuar kanale televizive dhe është komplet Digjital, në formatin SD, HD dhe FHD. Ju mjafton të posedoni një lidhje interneti stabile dhe një pajisje Smart.

Kush janë MED IPTV, dhe çfarë ofrojnë?

MED IPTV është platformë (shërbim) televiziv i cili ju ofron konsumatorëve të tij një larmi të gjerë të kanaleve televizive, filmave dhe serialeve përmes internetit. Në MED IPTV, ju mund të shikoni me mijëra kanale televizive, filma e seriale, pa reklama të neveritshme. Pothuajse, çdo javë në MED IPTV, do të keni përditësime të reja, duke shtuar kanale dhe filma të rinj!

Pra, ky është MED IPTV, kjo është magjia e televizorit! Nëse jeni i ri në MED IPTV, klikoni këtu për të mësuar se si të regjistroheni.

Testi Falas 72 orë

Para se të vendosni të abonoheni në MED IPTV, pikë së pari, ne ju kishim preferuar të merrni 24, 48 apo 72 orë Test (Provë) të cilën ne e ofrojmë këtë FALAS.
Nëse ju pëlqen shërbimi ynë, atëherë shkoni në faqen e çmimeve, dhe zgjedhni pakon tuaj e cila ju ka pëlqyer më shumë.

Testi FALAS është krijuar me qëllim që të jetë si provë para se të vendosni se a do ta merrni apo jo shërbimin tonë, një mënyrë me e lehtë dhe më e sigurtë për ta bërë zgjedhjen tuaj.

Si funksionon shërbimi juaj?

Për ta marrur shërbimin tonë MED IPTV, pikë së pari, ne ju kishim preferuar të jeni siguruar se keni internet mjaftueshëm të fortë dhe stabil (duke filluar nga 8 MB/s), e njëkohësisht edhe një pajisje Smart.

Pajisjet Smart, të cilat ne i supportojmë (i mbështesim), për t’u abonuar në shërbimin tonë janë:

 • Apple TV
 • AvovBox versioni 2
 • AvovBox versionet N (N, N2, N3, etj)
 • DreamLink
 • Enigma 2 / Dreambox
 • Pajisjet iOS (iPhone, iPad)
 • Pajisjet Android (Android Telefon, Tablet, TV, SmartBox)
 • MAG Device (të gjtiha versionet)
 • OpenBox V8S
 • OpenBox V9S
 • Smart TV (Samsung, LG, Philips, Panasonic, Grunding, Vivax, Hugo, etj)
 • PC, Linux, Mac

Pra, siç mund të shihet, shërbimin tonë IPTV mund ta instaloni në të gjitha pajisjet Smart të mundshme.

Cili është ndryshimi me shërbimin IPTV?

Tani, nëse merrni një shërbim televiziv kabllor apo një shërbim televiziv përmes antenës satelitore, ju duhet pikë së pari një antenë, pastaj kabllo të shumta, dhe një dekoder – resiver i cili është në shërbim tuajin nga kompania. Duket se janë shumë gjëra, dhe kohë e gjatë derisa të instalohen dhe montohen nga kompania përkatëse. Mirëpo, ndryshe nga kjo, në shërbimin IPTV, mjafton të keni një lidhje (shërbim) interneti stabile, dhe një pajisje Smart: Televizor Smart, SmartBox TV, Telefon, Tablet, Kompjuter, etj.

E shikoni ndryshimin e madh dhe drastik ndërmjet këtyre dy teknologjive për të shikuar TV.

E kurse dallimi tjetër i madh gjendet në numrin e kanaleve dhe kualitetin e tyre, e që në këtë pikë, këto dy teknologji dallojnë plotësisht. Në shërbimin tonë IPTV, ju do të përfitoni mbi 10,000 TV Kanale e me mijëra filma të gatshëm, me kualitet SD, HD dhe FHD.

A duhet të posedoj antenë / pjatë satelitore?

Jo, absolutisht jo. Në një shërbim IPTV, nuk ju nevojitet fare një antenë apo pjatë satelitore. Thjeshtë, mjafton një lidhje stabile të internetit (duke filluar nga 7 MB/s) dhe një pajisje Smart. Pra, ende keni antenë satelitore në shtëpitë e juaja, mund të iu themi se lirisht mund t’i hudhni, nëse abonoheni në shërbimin tonë IPTV! 🙂

A mund të shikoj nga 2 / 3 pajisje nga një abonim?

Përgjigja është Jo! Fatkeqsisht, nëse abonoheni në një abonim me vetëm 1 lidhje (pajisje), atëherë atë abonim nuk guxoni ta përdorni në pajisje tjetër, përpos pajisjes kryesore ku jeni abonuar.

Mirëpo, më e mira është se, ne e kemi këtë mundësi, që në rast se dëshironi të shikoni në 2 apo 3 pajisje në të njëjtën kohë, e kemi edhe këtë mundësi. Në faqen e produktit, do ta shikoni një opsion për të zgjedhur pajisje shtesë, në rast se dëshironi të shtoni.

Përndryshe, në rast se nuk ju përmbaheni rregullave dhe në një abonim me 1 lidhe (pajisje) shikoni në 2 apo 3 pajisje në të njëjtën kohë, atëherë sistemi ynë do e bëj BAN (bllokoj) abonimin tuaj pa asnjë paralajmërim, dhe më e rëndësishmja është se abonimi dhe paratë tuaja nuk kthehen mbrapa më! Kështu që, duhet të bëni kujdes, sa i përket këtij rasti!!!

Cilat pajisje i supportoni (mbështesni)?

Pajisjet Smart, të cilat ne i supportojmë (i mbështesim), për t’u abonuar në shërbimin tonë janë:

 • Apple TV
 • AvovBox versioni 2
 • AvovBox versionet N (N, N2, N3, etj)
 • DreamLink
 • Enigma 2 / Dreambox
 • Pajisjet iOS (iPhone, iPad)
 • Pajisjet Android (Android Telefon, Tablet, TV, SmartBox)
 • MAG Device (të gjtiha versionet)
 • OpenBox V8S
 • OpenBox V9S
 • Smart TV (Samsung, LG, Philips, Panasonic, Grunding, Vivax, Hugo, etj)
 • PC, Linux, Mac

Pra, siç mund të shihet, shërbimin tonë IPTV mund ta instaloni në të gjitha pajisjet Smart të mundshme.