Sistemi ynë funksionon në atë mënyrë që pikë së pari, ju duhet të abonoheni në njërën nga pakot tona:

  • Pako VIP
  • Pako Premium
  • Pako Family

në mënyrë që ju të krijoni llogari në platformën tonë MED IPTV.

Në momentin që abonoheni, automatikisht do ju krijohet llogaria juaj dhe një Panel përdoruesi, ku ju mund të shikoni të dhënat mbi abonimin tuaj, të shikoni apo ndryshoni të dhënat e faturimit, dhe gjëra të tjera.

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]