MED IPTV ju jep mundësinë konsumatorëve të tij, të bëjnë editimin e grupeve (shteteve) të kanaleve në pakon ku janë abonuar tashmë. Ndjekni procedurat e mëposhtme, për të shikuar se si të bëni një kërkesë të tillë.

Pik së pari ju duhet të klikoni këtu për t’u drejtuar në formularin ku duhet të bëni kërkesën për editim.

Ku, në këtë formular, ju duhet të shënoni:

  • Emri dhe Mbiemri juaj: Shënoni emrin dhe mbemrin tuaj të cilat i keni shënuar njëkohësisht gjatë faturimit të abonimit.
  • Email Adresa juaj: Shënoni email adresën tuaj të cilën e keni shënuar njëkohësisht gjatë faturimit të abonimit.
  • Pako në të cilën jeni abonuar: Zgjedhni njërën nga Pakot: VIP, Premium, Family, në të cilën jeni të abonuar.

  • Selektoni grupet (shtetet) e kanaleve të cilat dëshironi t’i lini në pakon tuaj.

  • Pajisja juaj: Zgjedhni pajisjen tuaj të cilën e keni selektuar gjatë procesit të abonimit.

Klikoni butonin Kërko editimin për ta dërguar kërkesën në stafin tonë përkatës.

 

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]