Shpesh gjatë kërkimit të ndonjë shërbimi në uebfaqen tonë, si p.sh: të Editoni Pakon, të Anuloni Abonimin, etj, ju kërkohet për Username dhe Password të abonimit tuaj.
Në këtë artikull do të shpjegojmë se si ta kërkoni Username dhe Password të abonimit tuaj.
Kjo vlen vetëm për klientët të cilët kanë: Link M3U, Apple TV, Enigma 2, Pajisje iOS, Android (IPTV app), Android (IPTV Smarters Pro), Kodi, OpenBox V8S, OpenBox V9S, Android (Perfect Player), PC, Linux, Mac.
Pasi të keni bërë abonim në këto pajisje, ne do iu’a japim një Link M3U, ku përmes atij linku do të mund të aktivizoni kanalet në pajisjen tuaj përmes një aplikacion.
Linku i dhënë nga ana jonë duket i ngjashëm me fotot e mëposhtme:

Pako VIP

Pako Premium

Pako Family

Tani, mund të shohin qartë për Username-in dhe Password-in e abonimit tuaj:

Pako VIP

Pako Premium

Pako Family

 

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]