MED IPTV ju jep mundësinë konsumatorëve të tij, të raportojnë për ndonjë kanale jo-funskional, apo problemin që jeni duke e hasur me atë kanal. Ndjekni procedurat e mëposhtme, për të shikuar se si të bëni një kërkesë të tillë.

Klikoni këtu për t’u drejtuar në formularin ku duhet të bëni raportimin e kanalit përkatës.

Ndër të tjera, ju duhet të shënoni:

  • Emri dhe Mbiemri juaj: Shënoni emrin dhe mbemrin tuaj të cilat i keni shënuar njëkohësisht gjatë faturimit të abonimit.
  • Email Adresa juaj: Shënoni email adresën tuaj të cilën e keni shënuar njëkohësisht gjatë faturimit të abonimit.
  • Pako në të cilën dëshironi ta raportoni: Zgjedhni pakon në të cilën gjendet ai kanal.
  • Grupi apo Shteti i kanalit: Zgjedhni grupin në të cilin gjendet ai kanal.
  • Emri i kanalit: Shënoni emrin e saktë të kanalit me të cilin jeni duke hasur probleme.

 

  • Problemi që ju shfaqet: Shënoni mesazhin e plotë rreth problemit që jeni duke e hasur me atë kanal…
  • Ngarkoni fotografinë e problemit nëse e posedoni atë: Nëse keni ndonjë fotografi rreth atij problemi, apo dëshironi që të na tregoni problemin më detajisht përmes fotografisë, ngarkojeni këtu.

Klikoni butonin Raporto Kanalin, për ta dërguar raportin në ekipin tonë përgjegjës.

 

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]