Shpesh gjatë kërkimit të ndonjë shërbimi në uebfaqen tonë, si p.sh: të Editoni Pakon, të Anuloni Abonimin, etj, ju kërkohet për MAC Address të pajisjes tuaj.
Në këtë artikull do të shpjegojmë se si ta kërkoni MAC Address të pajisjes tuaj.
Kjo vlen vetëm për klientët të cilët kanë: pajisje DreamLink
Pikë së pari ndezni pajisjen DreamLink dhe kaloni në kategorinë Apps. Përkatësisht sikurse në foton e mëposhtme:

Tani, klikoni në aplikacionin Dream Online 2 (DOL2).

Pasi të keni hyrë në aplikacion, lartë me shkronja të mëdha, mund ta shikoni MAC Address-ën (Mac) e pajisjes tuaj DreamLink, sikurse siç tregohet nga imazhi i mëposhtëm.

 

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]