Çdo konsumator i cili bën abonim në platformën tonë, automatikisht do ta posedoj edhe një panel për llogarinë e tij. Nga këtu, ju mund të shiqoni dhe modifikoni adresën tuaj të faturimit, të dhënat e juaja bazike të llogarisë, ku gjithashtu mund të shiqoni porositë dhe abonimet të cilat i keni bërë deri më tani.

Në këtë artikull, hap pas hapi do ju tregojmë se si të shikoni dhe të editoni të dhënat e llogarisë tuaj në MED IPTV.

Për t’u kyçur në llogarinë tuaj, fillimisht kaloni në faqen kryesore të MED IPTV www.mediptv.com.
Ku, nga këtu, nga ana e djathtë, mund të shikoni ikonën e personit, i cili nënkupton përdoruesin. Klikoni mbi të.

Tani, pasi të jeni kyçur në llogarinë tuaj, ju keni arritur në panelin e llogarisë tuaj. Klikoni rubrikën Llogaria ime për t’u drejtuar në faqen ku mund të shikoni dhe bëni ndryshime, mbi të dhënat tuaja bazike të llogarisë dhe adresës së faturimt.

Këtu mund të shiqoni të dhënat e llogarisë tuaj të cilat i keni dhënë gjatë faturimit, sikurse siç jane: Emri, Mbiemri, Email Adresa, etj.

Gjithashtu, ju mund të ndryshoni edhe fjalëkalimin e llogarisë tuaj…

Pos kësaj, gjithashtu mund të ndryshoni apo përpunoni adresën e faturimit, për abonimet e ardhshme, duke klikuar butonin Përpunoni.

 

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]