Shpesh gjatë kërkimit të ndonjë shërbimi në uebfaqen tonë, si p.sh: të Editoni Pakon, të Anuloni Abonimin, etj, ju kërkohet për MAC Address të pajisjes tuaj.
Në këtë artikull do të shpjegojmë se si ta kërkoni MAC Address të pajisjes tuaj.
Kjo vlen vetëm për klientët të cilët kanë: AvovBox Version 2
Pikë së pari ndezni pajisjen AvovBox dhe kaloni në kategorinë Settings. Përkatësisht sikurse në foton e mëposhtme:

Tani, klikoni në rubrikën e parë – Server Setting.

Lartë, në të djathtë mund të shikoni MAC Address-ën e pajisjes tuaj AvovBox.

 

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]