Shpesh gjatë kërkimit të ndonjë shërbimi në uebfaqen tonë si p.sh: të Editoni Pakon, të Anuloni Abonimin, etj, ju kërkohet për MAC Address të pajisjes tuaj.
Në këtë artikull do të shpjegojmë se si ta kërkoni MAC Address të pajisjes tuaj.
Kjo vlen vetëm për klientët të cilët kanë: AvovBox – versionet N
Pikë së pari ndezni pajisjen AvovBox dhe kaloni në kategorinë Apps. Përkatësisht sikurse në foton e mëposhtme:

Gjeni aplikacionin TVOnWeb, dhe klikoni në të.

Tani, pasi të keni hyrë në aplikacion, në të djathtë, sikurse siç shihet edhe nga imazhi i mëposhtëm, mund ta shikoni MAC Address-ën (MAC) e pajisjes tuaj AvovBox.

 

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]