Shpesh gjatë kërkimit të ndonjë shërbimi në uebfaqen tonë, si p.sh: të Editoni Pakon, të Anuloni Abonimin, etj, ju kërkohet për MAC Address të pajisjes tuaj.
Në këtë artikull do të shpjegojmë se si ta kërkoni MAC Address të pajisjes tuaj.
Kjo vlen vetëm për klientët të cilët kanë: MAG Device (250, 254, 256, dhe versionet e tjera).
Pikë së pari ndezeni pajisjen MAG dhe shkoni në Setup (Settings). Përkatësisht sikurse në foton e mëposhtme:

Mandej, klikoni në butonin e Settings, për hapa të mëtutjeshme.

Pasi të keni klikuar butonin Settings, do të drejtoheni në një dritare tjetër, ku duhet të klikoni në opsionin Device Info.

Pasi të keni klikuar në opsionin Device Info, do të drejtoheni në dritaren e fundit ku tregon për të dhënat e pajisjes tuaj, duke përfshirë edhe MAC Address.

 

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]