Përgjigja e shkurtë dhe kuptimplotë është PO. IPTV punon në gjithë botën, nuk ka rëndësi se në cilin shtet jeni. Juve ju mjafton ta siguroni një lidhje interneti stabil deri në 8 – 10 MB/s, dhe ju do te keni mundesi të i shikoni me mijëra kanale televizive, nga e gjithë bota, kudo në botë, pavarësisht se ku gjindeni. Kjo është e bukura e IPTV!

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]