Sa i përket internetit, ju duhet të bëni kujdes se çfarë interneti posedoni, për shkak se ai duhet të jetë shumë stabil mbi të gjitha. Minimumi i shpejtësisë së Internetit për kanalet televizive SD është 6 MB/s, për kanalet HD është 8 MB/s, për kanalet FHD është 10 MB/s.

Nëse ndodhë që ju keni internet me shpejtësi prej 50 MB/s, dhe ky i fundit nuk është aspak stabil, dhe shumë shpesh bie në minimumin e mundshëm, atëherë duhet ta dini se do të keni shumë probleme me ndërprerjen e herë pas hershme të kanaleve.

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]