Po, në fakt ne i posedojmë mbi 30,000+ VOD Kanale (sipas përditësimeve të fundit), me titra të 10 shteteve të ndryshme. Gjithashtu janë mbi 2000+ VOD me titra Shqip.

Përpos kësaj, ne kemi edhe EPG (Electronic Program Guide – Guida e Kanaleve Televizive) për secilin kanal Shqiptar por edhe të huaj gjithashtu, në secilën prej pakove: VIP, Premium dhe Family.

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]