IPTV (Internet Protocol Television) e që në shqip lirisht mund ta përkethjmë si Kanale Televizive përmes Internetit. Ky sistem eshte sistemi më i ri për të shikuar kanale televizive dhe është komplet Digjital, në formatin SD, HD dhe FHD. Ju mjafton të posedoni një lidhje interneti stabile dhe një pajisje Smart.

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]