Ne i posedojmë 3 Pako Televizive:

  • Pako VIP  – mbi 10,000+ TV Kanale
  • Pako Premium – mbi 7500+ TV Kanale
  • Pako Family – mbi 5000+ TV Kanale

Listën e plotë të kanale të të trija pakove, mund ta shikoni duke klikuar këtu.

Që të shikoni për së afërmi kualitetin, stabilitetin dhe komplet listën e plotë të kanaleve, ne ju kishim preferuar të merrni një Test Falas 72 orë (nga 24 orë për secilën pako) dhe mandej të shikoni në mënyrë të detajuar përmbajtjen dhe çfarë ofrojmë ne.

Për të kërkuar Test Falas 72 orë, ju duhet të klikoni këtu.

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]