Në këtë rast, ka shumë arsye pse po ndodh kjo.
Në disa raste, shkaktari mund të jetë shkaku i kualitetit të lartë të kanalit (FHD apo 4K) dhe interneti juaj nuk mund t’i përballoj konsumimit të lartë të internetit, prandaj shfaq vetëm zërin.
Ka raste kur problemi qendron nga ana jonë, ku ne në këtë rast jemi duke testuar ndonjë kanal të ri, apo të njejtin kanal nga ndonjë burim i ri transmetues.
Shumica e rasteve mund të jenë problemi i pajisjes tuaj që përdorni.
Kështu që ne kishim preferuar të ndiqnim këto hapa përpara se të na kontaktonit:

  • Shkoni te Parametrat (Settings) e pajisjes tuaj.
  • Shkoni te Parametrat e Player (Player Settings) dhe zgjidhni Native Player.
  • Nëse tashmë keni Native Player, atëherë zgjidhni një Player tjetër, p. sh., MX Player në Pajisjet Android.
  • Pastaj, Rinisni Aplikacionin (Pajisjen) dhe filloni të shikoni përsëri TV!

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]