Ne nuk mund t’ju premtojmë që pakot VIP, Premium dhe Family, të gjitha kanalet e tyre të punojnë gjatë gjithë kohës, gjithmonë duke lënë fajin nga transmetuesi ku e marrim burimin e kanaleve.
Me të gjitha të dhënat që përpunohen gjatë transmetimit të kanalit, ndonjëherë është e pamundur të funksionojnë të gjitha kanalet, për fat të keq!
Ne përpiqemi tërë kohën që të paktën 90% prej tyre të punojnë pandërprerje, natyrisht duke u përkushtuar në maksimum.

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]