Për momentin, ne supportojmë dhe pranojmë një sërë metoda të pagesës, varësisht nga ato online dhe offline.

Ne gjithsej i pranojmë 9 metoda të pagesës:

  • PayPal
  • Credit Card
    Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB
  • Pagesa Offline
    Western Union, MoneyGram, Ria.

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]