Të gjitha të dhënat mbi abonimin tuaj do t’i merrni në Email-in me të cilin jeni regjistruar dhe keni bërë pagesën e abonimit tuaj. Në këtë Email do të merrni edhe udhëzimet mbi instalimin dhe aktivizimin e abonimit në pajisjen tuaj.

Gjithashtu, këtë informacion do ta merrni në Viber dhe Whatsapp, nga numri i telefonit të cilin e keni dhënë gjatë faturimit të pagesës së abonimit.

 

Keni ndonjë paqartësi? Na kontaktoni duke klikuar këtu apo duke na dërguar email në: [email protected]